ISKLJUČIVO JEDNOKRATNA OPREMA

U našim salonima se koristi isključivo jednokratna oprema kao najsigurnija u procesu tetoviranja. Našim klijentima nastojimo osigurati potpunu sigurnost a kao dokaz koristimo činjenicu da smo salon u kojem nerijetko radimo tattoo i djeci koju roditelji dovedu po preporuci, imajući na umu naše besprijekorne higijenske standarde.

Koristimo jednokratne igle upakirane u originalne omote sa specificiranim datumom valjanosti, potvrdom sterilnosti i načina na koji su sterilizirane. Ukoliko je omotnica otvorena ili tvornički oštećena ne koristimo ju i majstor mora uzeti drugu!

I sterilni plastični držači igala – tube, su kod nas jednokratna oprema koja se baca nakon upotrebe i na taj način sprečava moguća kontaminacija.

Igle i tube su sterilizirane E.O. plinom u tvornici koja ih proizvodi. Naš studio uvozi isključivo proizvode s EU certifikatom koji podliježe visokim standardima. Naš salon se bavi i uvozom i prodajom igala, a s obzirom na to da su navedeni predmeti medicinska oprema podliježu rigoroznim provjerama pri uvozu u Republiku Hrvatsku. Tattoo studio Točka je od Agencije za lijekove dobio dozvolu za uvoz igala u Hrvatsku. Prilikom svakog uvoza i sastav i sterilnost boja za tetoviranje je analiziran od Zavoda za javno zdravstvo čime se potvrđuje njihova ispravnost i neškodljivost.


KOMPLETNA oprema se nakon obavljenog posla baca u posebne kontejnere koje odvozi tvrtka s licencom za zbrinjavanje opasnog otpada.