Piercing

Piercing izvodimo u strogo sterilnim uvjetima uz visoko kvalitetni nakit.

Read More

PIERCING VODIČ

Piercinga ima mnogo i ne zovu se svi po dijelu tijela na kojem se nalaze. Potragu za piercingom koji želite pojednostavit će vam ovaj vodič kroz nazive, smještaj, postupak primjene i tehnike koje koristimo. Odlučite na kojem djelu tijela želite pierce i nađite adekvatan ukras.

Read More

FACIJALNI PIERCING

Većina piercinga na licu naziva se po dijelu lica na kojem se nalazi (vertikalna i horizontalna obrva, nos, septum, obrazi). Međutim, postoje i posebno imenovani piercevi a takvih je najviše na ustima.

Read More

SURFACE PIERCING

Najčešće se rade na licu (vertikalni bridge, sideburn, temple, anti-eyebrow) ili na stražnjem dijelu vratu, donjem dijelu leđa i trbuha, prsima itd.

Read More

NIPPLE PIERCING

Tipično je smješten na bazi uzdignutog dijela bradavice. Nakit ne bi trebao prolaziti kroz aureolu ni masno tkivo jer to može dovesti do mastitisa. Mogu se izvesti vodoravno, okomito ili pod kutom.

Read More

GENITALNI PIERCING

Najčešći ženski i muški genitalni pirsevi.

Read More

MICRODERMALI

Microdermali su kategorija za sebe. Postavljaju se s iglom ili s dermal punchevima nakon čega se umeće pločica od titana koja na sebi ima jedan jedini navoj pod kutom od 90° koji viri iz kože i na koji se zavidavaju nastavci (diskovi). Ideja je napraviti piercing koji izgleda kao da je zavidan u kožu ili samo nalijepljen s obzirom na to da nema i ulaznu i izlaznu rupicu

Read More